Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Nuoret syöpäpotilaat

Re: Syöpä ja tuntemukset

Kontrollissa kävin ja juttu meni vähän niinkuin osasin ennalta odottaa. Korvan patti oli vain arpikudosta, luojan kiitos. Ja samaa varmasti ovat pikku-hanna sinunkin pattisi. Korvan kirveleminen on kuulemma ihan normaalia, haava saattaa tekeytyä vuodenkin verran. Kaulan kiristykseen lääkäri ei osannut sanoa mitään. Kokeili imusolmukeet normaaleiksi. Mielestäni solmukeet ovat kaulalla kasvaneet, mutta kun ovat vielä suhteessa pieniä niin asialle ei tehdä mitään. Joulukuun alussa kuitenkin ultrattiin normaaleiksi. Kyselin monenmoisia juttuja ja yhtäkkiä tuli olo että lääkäri tuumasi minun aikani päättyneen ja tokaisi että nyt meet tästä hoitajan juttusille, kiitos ja hei. Alkoi ärsyttää niin että hyvä kun en samoin tein astellut autooni.

Tuolla toisessa ketjussa olikin mainintaa siitä miten turhautuneeksi olon tekee se, että tähän syöpään on huonosti muita hoitokeinoja kuin leikkaus. Itselläni teettää työtä hyväksyä se että tässä nyt vain katsellaan ja odotellaan josko se pirulainen ilmestyy vielä jonnekkin. Ja jos ei edes tule imusolmukkeeseen niin tuollapa kasvaa kaikessa rauhassa. Olen tässä ottanutkin yhteyttä tuonne Laser Tilkkaan joka hoitaa melanoomaa ja rintasyöpää. Saisi edes asiantuntevan lääkärin mielipiteen kannattaako jotain tutkia. Harmi kun ei ole vakuutusta =(
Heba | 3.2.2011 klo 16:36:56