Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Nuoret syöpäpotilaat

Re: silmämelanooma

Hiljaista on täälläkin.
Itselläni sairaslomaa jatkettiin heinäkuun loppuun ja tarkoitus olisi oppisopimus kuntoutuksen kautta mennä takaisin töihin mutta nyt tämä suomen huono taloudellinen tilanne vaikeuttaa itselläni tuota sopimuksen saamista mihinkään yritykseen kun ei ole firmoilla hommia.

No jos en saa huhtikuun loppuun mennessä tuollaista paikkaa niin sitten pitää miettiä muuta.

Olen tuossa hiukan miettinyt sitäkin että miten mahtaa työ onnistua yleensä, kun tässä kun kotona on ollut niin välillä on ihan ok päiviä ja välillä taas todella huonoja. Edelleen ns. kaksoiskuvat vaivaavat esim. tietokoneella ollessa tai lukiessa ja joskus on pakko käydä viruttamassa silmiä kun on sellanen outo tunne niissä.

Kävin silloin helmikuussa tarkastuksessa ja näkö oli tuossa silmässä 0,10 (0,16 ), tuo 0,16 oli sellainen nippanappa nähty niin oli tuossa lääkärin todistuksessakin merkitty tuollain.

Tuossa kun katselin Kivelän ensimmäistä sanelua niin lukee " Hoidetun kasavaimen kohdalle syntyy näkökenttään aukko arpeutumisen seurauksena, mutta tälläkään hetkellä potilas ei huomanne itse kasvainta vaan siitä tihkuva nesteen" . Pakko todeta että pieleen meni ja aika pahasti, verkkokalvo irtosi ja sen myötä meni näkökin tuohon mitä aikaisemmin mainitsin.

Välillä mieleen hiipii jonkunlainen masennuskin kaikesta koetusta ja siitä että millainen tulevaisuus on mutta ehkä se on siksi kun kaikesta on vielä niin vähän aikaa, sitä vaan välillä vaistomaisesti etsii melankolisia lauluja ja sitten kuuntelee niitä liikuttuneessa tilassa :), no ehkä jossain vaiheessa se elämä hymyilee taas.
Mies40 | 29.3.2010 klo 16:46:57