Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Nuoret syöpäpotilaat

Re: silmämelanooma

Itselläni näyttää hiukan valoa tuolla tulevaisuudessa olevan, kun sain tuon myönteisen ammatillisen kuntoutuksen päätöksen ja sitä kautta sain sitten hommattua kuntoutuspaikan + lisäkoulutusta nykyiseen ammattiin. 1.7 pitäisi aloittaa työt ja koulutus.

Hiukan kyllä mietityttää ja jännittää tuon työn aloittaminen kun noita pieniä särkyjä on silmässä ja silmän päällä otsassa kun on esim. käynyt autolla pitemällä ajoreissulla jossain, muuten kyllä normaali elämässä paljoa tuota huomaa muuta kuin kauppakeskuksissa käydessä tulee pahaolo ja jotenkin tuntuu että ne loisteputket käy silmiin.

Jos tuon koulutus/työjakson pystyn käymään läpi niin sitten olisi mahdollisuus siirtyä kevyempiin tehtäviin alallani, mutta suomalaisella sisulla ajattelin selvitä.

Näkö on silmässä yhtä huono kuin ollutkin hoidon jälkeen ja siinä ei ole muutosta tapahtunut vaikka itse salaa sitä toivookin aina kun testailee näkökykyä.

Tsemppiä vaan muillekin silmämelanoomaa sairastaville ja hyvää kesän alkua
Mies40 | 30.5.2010 klo 08:28:06