Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Naisten syövät

Re: Minkälaisia kokemuksia hoidoista??

HEI!

Tsemppiä sinulle tämän taudin alkutaipaleelle! Koeta asennoitua hoitotaipaleellesi mahdollisimman positiivisesti - se auttaa jatkossakin monessa kohtaa. Hoitojen sivuvaikutuksia ei kannata jännittää / odottaa, sillä ne ilmenevät niin yksilöllisesti: toisilla enemmän, toisilla vähemmän.

Täältä viestiketjuista kannattaa hakusanalla hakea aiempia viestejä, jotka liittyvät aiheeseen, joka sinua kulloinkin matkan varrella kiinnostaa. Itse luin aikanani juurikin vanhoja (ja uusia) viestiketjuja sitä mukaa, kun oma hoitopolkuni eteni. Tuntui, että kulki samaa matkaa eri siskojen kanssa, joita ei oikeassa elämässä tuntenut lainkaan. Ja se tietoisuus kanssamatkaajista auttoi jaksamaan myös omassa tilanteessa.

Itselleäni tulee pian kaksi vuotta diagnoosista ja ensimmäisestä leikkauksesta. Aktiivihoidot (syto) etenivät omassa tahdissa ja rytmittivät päiviä ja viikkoja leikkauksen jälkeisen puolen vuoden ajan. Pikku hiljaa ajatus tästä kovasti taudista on jäänyt taka-alalle. Kontrollit, korjausleikkaukset ja hoitojen sivuvaikutukset toki muistuttavat asiasta aika ajoin enemmän. Sytostaatien pahimpien sivuvaikutusten aikaan, ajattelin etten ikinä unohda millaista se oli. Mutta niin vaan "aika kultaa muistot" :)

Pidä huoli itsestäsi! Anna itsellesi aikaa sairastaa ja toipua sekä fyysisesti että psyykkisesti. Hae ja ota vastaan apua tarvittaessa. Nauti kaikista elämän pienistä iloista, sillä saa positiivisuutta hoitotaipaleelle!

Tsemppiä taipaleellesi ja aurinkoista päivää sinulle sekä kaikille siskoille - erityisesti vuoden 2013 "siskoilleni"!
Sisko syksystä 2013 | 19.5.2015 klo 15:52:05