Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Naisten syövät

Kokemuksia ekspadereista?

Nyt ollaan siinä vaiheessa tätä polkua, että on ajankohtaista miettiä rinnankorjausta / terveen rinnan poistamista ja korvaamista implantilla. Omia varaosia ei ole tarjolla, joten implantti / implantit ovat ainoa vaihtoehto myös kirurgin mielestä.

Lueskelin tuolta vanhoista ketjuista muutamia kokemuksia itse toimenpiteestä ja alkutaipaleesta ekspanderien / implanttien kanssa.
Käykö tällä palstalla vielä siskoja, joilla olisi ko. toimenpiteestä jo pidempi aika? Onko ko. prosessi vaivan väärti? Onko tullut myöhemmin jotain odottamattomia ongelmia?

Erittäin liikkuvana ja myös mahallaan nukkunavana ihmisenä olisin myös kiinnostunut kokemuksista noiden uusiorintojen kanssa...

Vuosi sitten parantelin ensimmäisiä leikkaushaavojani ja liitännäishoidot olivat vasta alkamassa. Silloin tama vaihe ei käynyt edes mielessä, mutta näin se polku vaan etenee...

Tsemppiä siskot polun vaiheesta riippumatta!

Sisko syksystä 2013 | 30.10.2014 klo 14:48:13