Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Naisten syövät

Re: Borderline kasvain munasarjassa

Hei meeri-89!

Jaksoin toki lukea tarinasi. Hyvä kun kirjoitit. Kun voi purkaa ajatuksiaan, ahdistustaan, pelkoaan, se usein helpottaa oloa.

Olet elänyt elämässäsi mullistavan, pelottavan vaiheen, joka totta kai on jättänyt oman jälkensä: epävarmuuden tunteen , pelon uusiutumisesta, pelon pahalaatuisuudesta...

Tuntui hyvältä lukea, että et enää niin paljon pyöritä asiaa mielessäsi. Juuri näin! Elä ja nauti elämästäsi. Oletkin huomannut elämäsi hyvät asiat nyt eri tavalla kun turvallisuuden tunne on ollut koetuksella.

Tuo pelko ennen kontrolliin menoa on varmasti jokaisella, joka on sairastanut syövän tai niin kuin sinä, borderline-kasvaimen.

Toivon, että kontrollit tästä eteen päin menevät myös hyvin. Etukäteen murehtiminen ei meitä auta. jos joskus elämässäsi joutuisitkin kohtaamaan tilanteen, että kasvaimesi olisi uusiutunut tai muuttunut pahanlaatuiseksi, niin muista että Suomessa sinua hoidetaan hyvin ja sinulla on kaikki edellytykset selviytyä.

Toivon sinulle sydämestäni kaikkea hyvää, ihanaa syksyä ja erityisesti turvallista tunnetta tulevaisuudesta. Luota elämään, se kyllä kantaa.

Lämpimin halauksin
Carinna
Carinna | 9.9.2014 klo 16:53:20