Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Naisten syövät

Re: Leikkaus edessä,mitä sen jälkeen ?

Hei
Sama tilanne oli itsellä kun kaksi leikkausta kävin. Ja nekin tuli yllättäin. Mutta hyvä kun leikkaus tehdään. Olen samoilla linjoilla Carinnan kanssa. Älä suotta pelkää. Olet hyvissä käsissä ja hoidot ovat tehokkaita. Tuntemukset toki ovat yksilöllisiä.
Koen omalla kohdalla että urheilutausta ja liikunnalisuus ovat tärkeitä olleet mm leikkauksien jlk paranemisissa. Ja se miten kroppa ottaa sytot vastaan. Positiivinen mieli on voimavara ja läheisten tuki, sekä tietty kokemusten jako kanssasisarusten kanssa.

Kolmen viikon välein on hoidot itsellä, kaikkiaab kuusi kertaa sairaalassa. Ennen hoitoja ja hoitojen jlk yhden vrk otan kortikosteroideja, jotka helpottavat pahoinvointia. Pahoinvointia ei kyllä olekaan ollut. Ja onneksi sain pahoinvoinnin estolääkkeet, jos tarve tulee. Väsymystä poden. Alilämpöä hieman. Kun kaikki hoidot on joulukuussa ohi, alkaa sitten viiden vuoden lääkitys.

Tsemppiä Sinulle!
Bella2015 | 5.9.2015 klo 20:24:10