Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Naisten syövät

Re: Kohdunkaulasyöpä uusiutunut?

Sairastuin kk-syöpään 2004 ja silloin tehtiin Wertheimin-leikkaus ja poistettiin imusolmukkeet oikean puolen nivusesta.

2009 nivus alkoi vaivata, tulehdusarvot 300 päälle ja kova kuume. Nivus avattiin, mutta mitään ei löytynyt. Kuume ja tulehdus kuitenkin kesti runsaan kuukauden, aina välillä antibiootti-tipassa välillä kotona. Koskaan en saanut lopullista arviota mikä silloin oli. Arvauksia oli jänisrutto, myyräkuume ja viimeisenpänä valtimotulehdus.

2012 sain ruusun saman jalan reiteen.

ja nyt 2014 heinäkuun alkupäivänä iski taas ruusu samaan paikkaan. Antibiootti tippaa ja pahaa oloa. Antibioottien jälkeen odotin olojen normalisoituvan, mutta ei, ainavaan paha olla. Ja taas alkoi nivuskivut.

Yön pimeinä tunteina aloin netistä tutkia, mitä voi olla nivuskivut? ja ensimmäisenä törmään artikkeliin mikä on ollut Helsingin Sanomissa

http://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitukset/syopaa-hoidettiin-lihaskireytena/1288456

Siitä pelästyneenä, soitin lääkärille ja sain ajan ultraan, jossa heti nähtiin kaksi kookasta imusolmukerypästä. TT-kuvat vahvisti asian.

Ja nyt kun mietin oireita, olen ollut koko alkuvuoden ihan hillittömän väsynyt. Olen uusinut ruokavalioni, ei maitoa, ei viljoja, vältän sokeria, syön hyvää suolaa, en juo limsoja, kasvisvoittoista ruokaa, en käytä alkoholia, syön lisäravinteita, koitan liikkua. Mielelläni sanoisin, että auttaa väsymykseen, mutta ei, aina vaan väsynyt ja huonovointinen.

Ja alavatsassa kokoajan paineentunnetta, niinkuin joku painaisi virtsarakkoon. Munuaisia pakottaa, muttei särje. Niin ja lisämunuaisesta löytyi pieni kasvain, joka myös tutkitaan.

Odotellen vielä aikaa niihin näytteidenottoon, äsken kolahti postilaatikko, mutt tuli vaan seiskapäivää-lehti.

Kävin liittymässä gyne-facebookkiin, kiitos vinkistä.

Marsu
marsu68 | 4.9.2014 klo 11:57:49