Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Miesten syövät

Re: Keskustelufoorumi muuttaa uudelle sivustolle

Hei,

kiitokset kommenteista ja ikävä kuulla, että sivuston ja keskustelufoorumin uudistus vaikuttaa teistä huonolta päätökseltä.

Sivustomme on kymmenen vuotta vanha ja valitettavasti jo pahasti jäänyt jälkeen tästä ajasta. Uudistuksen tavoitteena on, että uudet verkkosivustot palvelevat kävijöitä entistä paremmin ja ovat aiempaa helppokäyttöisemmät, myös mobiilissa.

Emme valitettavasti saaneet vanhoja keskusteluketjuja siirrettyä uudelle tekniselle alustalle siten, että keskustelua voisi jatkaa suoraan vanhoihin ketjuihin. Kyse ei ollut "kehittäjien" pahantahtoisuudesta tai piittaamattomuudesta, asia ei vain onnistunut. Vanhoja keskusteluja pääsee kuitenkin vielä lukemaan arkistosta.

Pahoittelemme ylimääräistä vaivaa, joka teille koituu uudesta rekisteröitymisestä. Keskustelufoorumi on vuosien aikana tarjonnut monelle potilaalle ja läheiselle tärkeää vertaistukea ja toivoa, mikä on auttanut heitä selviytymään paremmin vaikean sairauden kanssa. Toivon mukaan keskustelu sivuillamme ei täysin lakkaa foorumin uudistukseen, jotta myös uudet potilaat voivat jatkossa löytää vertaistukea täältä.

www.cancer.fi osoite toimii myös jatkossa ja vie automaattisesti uudelle Kaikki syövästä -sivustolle. Tervetuloa ensi viikolla kurkkaamaan, miltä uusi sivusto vaikuttaa.

Ystävällisin terveisin,
Jaana Ruuth
verkkoviestintäpäällikkö
Syöpäjärjestöjen viestintä | 2.9.2015 klo 10:28:38