Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Miesten syövät

Re: Eturauhassyöpä ja sen hoitokokemukset – Tapaus Lehtorinne

Kiitos seikkaperäisestä raportista.

Tarinasi varmaankin auttaa tämän ERS polun alkumetreillä olevia muodostamaan omakohtisen käsityksen hoitovalintaa tehdessään. Tarinastasi käy myöskin ilmi, että meiltä ERS polkua kulkevilta aletaan edellyttää entistä enemmin oma-aloitteisuutta jotta selviämme näistä byrokratian kiemuroista. Olet itse selvittänyt asiaasi joka olisi saattanut helposti jäädä jumiin sairaanhoitopiirien väliseen rajanvetoon mikä saattaa viivästyttää hoitoon pääsyä. Hyvä että olit aktiivinen ja pääsit hoitoon nopeasti.

Tämä ERS ei nyt kuitenkaan ole yleensä nopeasti leviävää laatua joten harkinta-aikaa on ja sitä kannattaa käyttää hoitovalintaa tehdessä.

Lisäksi magneettikuvusta ei sinulle näytä tehdyn ERS:n paikallisuuden varmistamiseksi. Tältäosin sairaanhoitopiireillä on ilmeisesti eroja, toiset kuvaavat lähes kaikki leikkauspotilaat ennen hoitovalintaa.

Olet nyt pari ensimmäistä askelta ottanut tällä ERS polulla. Kaikilla meillä tämä tauti on hyvin henkiökohtainen ja se mikä yhdellä toimii ei välttämättä toimi toisella ja päinvastoin.

Tervetuloa tänne ERS joukkoon ja tsemppiä syvien vatsalihasten jumppaan.
jukarhu | 1.8.2015 klo 15:39:40