Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Miesten syövät

Re: Erektiohäiriö

Moi! Vastaan vaikka, et minulta kysynytkään. Olin 50 ja samat gleasonit kun sain sädehoidon. Haittavaikutukset olivat vähäiset. Virtsarakon ja suolen ärsytystä ja ne hävisivät pari viikkoa sädetyksen jälkeen. Erektioon ei ollut mitään vaikutusta. Valitsin sädehoidon, koska en pitänyt ajatuksesta, että mun herkkiä paikkoja ruvetaan silpomaan. Hyvä kuitenkin muistaa, että jokainen tapaus on erilainen. Jollakin toisella voi olla ihan erilaiset kokemukset.
Tärkeintähän on kuitenkin se, että tauti saataisiin parannettua. Erektio on toissijainen juttu. Parempi elävä koira kuin kuollut leijona.
Jokainen varmaan puolustaa omaa valintaansa. On kuitenkin käynyt mielessä olisiko tilanteeni toisenlainen jos minut olisi leikattu. No turha sitä oikeastaan on pähkäillä. Valinta tuli tehtyä ja sen mukaan menty...ei kaduta.
Teet varmasti sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun. Tsemppiä!
C61... | 4.2.2015 klo 23:12:37