Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Miesten syövät

Re: Sytöjä, sano tohtori

PSA testi toimii vain oppikirja tapauksissa ja ei aina niissäkään. Koko juttu on todella mutkikas. Paljon en tuota arvoa ole enää seurannut. Edes tieto siitä, että se kävi Jevtanan kanssa kahdessa tuli vasta tänään, kun pyysin keskiviikon sanelun. Niitäkään en ole pyytänyt kuin suurissa käänteissä, hoidon muuttuessa.
Doketakeli meni nopeasti ja mitään oireita ei ainakaan vielä ole tullut. Taitaa tuo kortisooni pitää ne vielä loitolla tai sitten ei vaan tule. En niitä kaipaakkaan. Tiedän missä suurinpiirtein mennään, seuraan kehoani ja parasta ettei noita liika seuraile ja huolehdi. Suuri viisaus on, että labra-arvot numeroita ja sairautta hoidetaan ei niitä.
Meri-Karinassa oli taas mukavaa. Toisenlainen kurssi mitä viime vuonna. Silloin oli mukana kaikenlaisia syöpäläisiä. Nyt vaan meikäläisiä ERS porukkaa. Oli jopa muutama sytöhoidettu. Se erityisesti ilahdutti.
Kohta sulaudun kausteisiin, kun joka viikko sielä juoksen. Meitä syöpäläisiä varten koko laitos on pystyssä. Miksi ei sitten käyttäisi.
toimasan | 29.4.2013 klo 14:43:00