Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Miesten syövät

Re: Eturauhassyöpä ja sen hoitokokemukset – Tapaus Lehtorinne

Kiitos perusteellisesta raportista. Toivotaan, että hankaluudet selviävät pikku hiljaa. Kommentoisin oikeastaan vain yhtä kohtaa. Jätit sädehoitomahdollisuuden, koska 10-20 vuoden kuluttua voi käydä niin ja näin.

Jos jälkeenpäin muistelen, miten itse tein valinnan, niin kuultuani urologilta, että jossain tapauksissa joudutaan leikkaushoidon jälkeen kivespussiin laittamaan sulkulaite ja joissain tapauksissa sädehoito aiheuttaa myöhemmin ongelmia, niin valitsin tietenkin sädehoidon. Urologi antoi parisen viikkoa miettimisaikaa.
Lueskelin kovasti netistä ja kyselin tältäkin foorumilta "ohjeita" valintaan. Päättelyketjuni oli suurinpiirtein tällainen. Otan mielummin ne myöhemmin tulevat ongelmat, koska ei tuota omaa elinaikaansa ja muita sairauksiaan tiedä. Kun päätökseni ilmoitin, taisi urologi todeta, että et sinä ER-syöpään tule kuolemaan. No jännä nähdä kuinka käy.
karix | 1.8.2015 klo 11:58:33