Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Miesten syövät

Re: Erektiohäiriö

Älähän hermoile! Itselleni tehtiin avoleikkaus reilut 2 v sitten, päälle vielä sädehoito 1 v sitten ja hormoonihoitokuuri 6 kk. Sain jo ennen leikkausta reseptin ja ohjeen ryhtyä syömään Cialis 5 mg joka toinen päivä ja samoin leikkauksen jälkeen. Jotain värinää tapahtui jo n. 1 kk leikkauksesta. Vaimo hieroskeli penistä lähes joka ilta ja pikkuhiljaa tilanne korjaantui.

Tilanne on parantunut jatkuvasti aina näihin päiviin saakka, ei aivan ennalleen, mutta lähes, siten että yhdyntä onnistuu jopa useita kertoja viikossa. Noita erektiopillereitä kannattanee syödä, vaikkei mitään heti tapahtuisikaan. Kysymys lienee hermoradoista, joita rikkinäisten tilalle kasvaa pikku hiljaa uusia sekä tietenkin verenkierrosta.

Olen pian 57 v ja harrastan kestävyysliikuntaa, lienee eduksi ainakin verenkierrolle. Toisin sanoen peniksen hierontaa, liikuntaa ja pillereitä niin eiköhän homma tule ennenpitkää kuntoon.

Joulun odotusta kaikille
arska1956 | 30.11.2012 klo 17:27:23