Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Miesten syövät

Re: Luustoon levinnyt ERS

Kiitos Irja, kun kirjoitit, vaikka uutiset herättävätkin huolta. Olin jo ehtint kaivata viestejäsi, kun tunnumme olevan niin samankaltaisessa tilanteessa.
Joulukuussa kirjoitin täällä mieheni ERS:stä. Lokakuussa 2013 todettuun levinneeseen ERS:ään annettiin ensin bicalutamidia 150 mg ja Procren 30 mg kerran puolessa vuodessa.
Helmi-maaliskuussa 2014 saatu sädehoito alensi PSA arvon nätisti 271:stä 1,4:ään, sen jälkeen jatkui bicalutamid 150 mg, Xgeva kerran 4 viikossa ja Procren 30mg vatsanahan alle kerran puolessa vuodessa.
Nyt Bicalutamid on lopetettu/pantu tauolle.
Kuvannukset on tehty ja muuten kaikki näytti hyvältä, paitsi että jossakin selkärangan etäispesäkkeessä oli "lisääntynyttä aktiviteettia": kukahan osaisi kertoa selkokielellä, mitä se tarkoittaa?
Saimme omalääkärin ottamaan ylimääräisen PSA:n jo reilu viikko sitten, ennen kuin onkologi halusi oman kokeensa, että saamme arvon mukaan, kun tulemme Docratesiin keskiviikkona. Emme ole uskaltaneet katsoa tulosta.
Onko kutsu sytostaattihoitoihin jo tullut? Arvioiko lääkäri, että ERS on nyt hormoniresistentti?
Voit lähettää minulle myös henkilökohtaista meiliä, jos tuntuu helpommalta kertoa.
Lisäviestiäsi odottaen
Merja
Merja60 | 18.1.2015 klo 11:36:38