Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Lapsellani on syöpä

Re: Oikeus olla lapseni luona, kun hän minua eniten tarvitsee!

Meillä on täällä Tyksissä asiat siinä mielessä hyvin, että me vanhemmat saamme olla yötä sairaalassa. Omalle tytölleni on tehty 2 kantasolusiirtoa ja niiden aikana vanhempien pitä mennä kotiin yöksi oman jaksamisensa takia. Ne illat ovat olleet yksi vaikeimmista asioista sairauden aikana. Jättää lapsi huonovointisena yksin osastolle ilman vanhempia itkemään. Kun meillä on täällä lapsen takia elämä katkolla, täällä saa jopa koko perhe yöpyä. Monissa asioissa meillä on huonommin asiat, esim. lapset eivät juuri saa poistua huoneistaan eivätkä pääse tapaamaan toisiaan ilman vanhempien kovaa painostusta. Täällä ei ole tiloja leikkeihin, vain ahdas vanhempien kahvihuone, jonne siis ei juuri saa lapset hoitojen aikana mennä. Oma tyttöni kokee olevansa vankilassa täällä.

Minulla on joulupukille kaksi pientä pyyntöä: anna tyttöni vielä elää hyvää elämää ja anna ystävämme nähdä vielä tämä joulu.
Noksupoksu | 4.12.2010 klo 18:49:14