Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Lapsellani on syöpä

Re: Neuroblastooma ja oireet ennen diagnoosia!

Heips!

Meidän pojalla NB stage 4 ja kromosomimuunnos löytyy myös. Olisi mukava jutskailla muiden samassa tilanteissa olevien kans. Tähän asti on ihan yksin tätä taivalta kuljettu viime syksystä asti. Ei ole meidän sairaalassa muita tämän taudin kanssa taistelevia. Olisi myös kiva kuulla "vanhoilta" kirjoittajilta, että miten taudin kans meni. Meillä poitsu sairastui 1v7kk:n ikäisenä ja se oli menoa heti ensi hetkestä eikä ensimmäinen ennuste eloonjäämisestä ollut aamua pidemmällä. Tauti oli jo ehtinyt levitä lähes tulkoon kaikkialle muualle paitsi sydämeen, keuhkoihin ja aivoihin. Kovasti on poika taistellut ja nyt jännäillään saadaanko luuytimestä kerättyä kantasoluja ja päästäänkö jättihoitoihin. Yhtenä etappina on vielä tutkimukset jättihoitoa varten. Kovasti ne pelottaa, että onko tauti tullut takaisin. Kaikki siis saatiin pois 8 sytostaattikuurilla. Itse kasvain on leikattu jo lokakuun alussa, koska muutakaan ei ollut silloin tehtävissä. Sytostaattikuureja on annettu tuon 70 päivän hoitokaavion jälkeenkin, kun ei olla tosiaan vielä jättihoitoon asti päästy. Mutta jospa sinne päästäisiin...

Olisi tosiaan mukava saada vertaistukea muiden NB-lasten vanhemmilta, vaikka sähköpostitse. Osoitteen voin antaa yksityisviestinä.
Taistelijan äiti | 21.5.2012 klo 15:09:23