Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Lapsellani on syöpä

Re: neuro- ja retinoblastooma

Jaksamisia ja voimahaleja teidän perheelle paljon, teitäkin on kyllä koeteltu uskomattoman paljon. Me taistellaan tällä hetkellä 1v5kk pojan neuroblastooman st4 kanssa ja on kyllä rankkaa, mieletön menetyksen pelko vaivaa useasti vaikka kuinka on tsempattava että jaksaa olla parhaana mahdollisena tukena pojalle ja toisiakin lapsia pitää yrittää jaksaa huomioida.
Nyt tiistaina 10.3. piti olla leikkaus kun kasvainta sytostaattihoitojen jälkeen oli vielä noin 4cm aktiivisena lisämunuaisessa mutta eilen lääkärit kertoivat että leikkaus on jouduttu perumaan kun kasvain kiinni isoissa suonissa joten olisi liian suuri riski rueta sitä sieltä irrottelemaan, nyt mennään sitten mahdollisimman pian sädetyksiin ja sitten tulossa kantasolusiirto.
Jos jaksat ja kerkeet niin kirjottele joskus miten teillä meni sädetykset, tuliko paljon sivuvaikutuksia? Mitenkäs pikkuinen jaksoi jättihoidot?
marjastaja | 7.3.2009 klo 21:37:55