Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Lapsellani on syöpä

Re: Neuroblastooma ja oireet ennen diagnoosia!

Moi!
Luuytimestä ei löytynyt, luusto tutkimusten tuloksia vielä odotellaan. Leikkaus oli jo perjantaina 11.5, siis ihan älyttömän nopeaa hoitoa ollaan saatu, tänään tasan 4 viikkoa kun ensi oireet huomasin. Nyt taas odotellaan 2 viikkoa patologin lausuntoa, jotta saadaan vihdoin ja viimein lopullinen stage tiedettyä ja jatkohoidot.
Leikkaus vaan toi tulleessaan vaikean suolilaman ja tyttö on todella kivulias ei tahdo morfiinikaan auttaa (joka taas itsesssäänkin lamaa suolta), kipukohtaukisen aikaan ihan tajulähtee. Teillä ei ilmeisesti ollut mitän tämän kaltaista?
Toinen harmi on nämä taudin tuomat oireet eli käden vapina, silmien värähtely ja tasapainon heikkeneminen. Tyttö kaatuilee tosi usein päivittäin ja vieläkö ikää on 2v. niin intoa riittää, muttei itsesuojeluvaistoa. Mitä oireita teillä oli/on?
Kortisonia nyt minimissään vuoden ajan. Aivan kamala lääke, tyttö muuttuu kuurin aikan ihan kauheasti, välillä on tosi iloinen ja taas hetken kuluttua saattaa raivota ja kiljua kurkku suorana. Parin kuukauden sisään otetaan rinnalle toinen lääke jos oireet eivät ole lähteneet vähenemään. Sytostaatillakin kuulemma hoidetaan oireita.
Olitteko hoidossa/leikkauksessa lastenklinikalla?

Tsemppiä myös teille!
marjokera | 14.5.2012 klo 07:13:40