Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Lapsellani on syöpä

Re: neuro- ja retinoblastooma

Hei!
Meidän tytön silmä poistettiin tammikuussa. Verkkokalvo irtosi kokonaan ja näkö meni. Nyt proteesi on ollut silmässä muutaman päivän ja hyvin tyttö on siihen jo tottunut. Poistaa ja laittaa ei tosin anna ilman huutoa, mutta ajan kanssa tottuu siihenkin tietysti.
On helpottavaa tietää, että kasvain on nyt kokonaan poissa. Joko teille tuli perinnöllisyysvastaukset? Me odotellaan omiamme. Niissä vissiin kestää vähintään muutama kuukausi. Teidän pojallakin taisi olla vain toisessa silmässä kasvain ja toinen silmä on terve?
Nyt kun proteesi on ollut tytön silmässä muutaman päivän, niin siitä huomaa että se puoli on jotenkin alempana kuin se terveen silmän puoli. Toivottavasti myöhemmin sen saisi korjattua esim.proteesin muodolla tms. Silmä on jotenkin kuopalla. Olis ainakin toivottavaa, että sitä pystyis jotenkin korjaamaan. Tiedätkö asiasta?
Mitä teille kuuluu??
pikku äiti | 27.2.2010 klo 21:37:59