Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Lapsellani on syöpä

Re: sarkooma reidessä

Hei,
Kiitos viestistä. Ymmärrän sekavat tunteesi..saimme diagnoosin elokuun alussa ja puolivälissä elokuuta oli leikkaus, jossa poistettiin 1 lihas reidestä kokonaan ja vähän toistakin lihasta.Poika toipui yllättävän nopeasti..3 vkoa odottelimme vielä patologin vastauksia ja jo säikähdimme, kun tuli kutsu syöpätautien klinikalle. Se oli 1.kontrollikäynti ja saimme hyviä uutisia.Leikkaus oli onnistunut ja mitään jatkohoitoja ei tarvittu patologin tulosten perusteella.Kontrollikäynnit on 4kuukauden välein, jolloin otetaan keuhkokuva ja tutkitaan leikkausalue.Magneettikuvaus jossain vaiheessa leikkausalueelle. Tottakai sitä miettii kaikenlaista, mutta en halua ruveta pelkäämään tai suremaan tulevaa. Lyhyessä ajassa kävi valtavan määrän erilaisia tunteita läpi, surusta, pelosta ja ahdistuksesta iloon ja riemuun, joten toipuminen on vienyt aikaa, mutta elämä on jatkunut ja jatkuu!
Onko tyttäresi sarkooma mitä tyyppiä? Miten hoito edennyt? Voimia Teille! Suomessa tosiaan syöpien ja näiden harvinaisten sarkoomienkin hoito on huippuluokkaa ja siksi keskitettyä moniammatillisiin tiimeihin.
Itse keskustelin alkuvaiheessa syöpäyhdistyksen(etelä-suomen) tukihenkilön kanssa.p.09 6962 110 sieltä saa myös kirjallista materiaalia. Voimia Teille...tukea tarvitaan
Pandoora | 11.10.2014 klo 20:12:15