Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Lähipiirissä syöpäpotilas

Re: Isälläni todettu Astrosyyttinen Glioblastooma gradus IV

Minäkin vähän pelkään että isäni on peitellyt oireita tai ole ymmärtänyt että pitäisi käydä tutkituttamassa. Nyt jälkikäteen mekin olemme tajunneet muutaman oireen joihin emme ymmärtäneet kiinnittää huomiota, kuten aloitekyvyttömyys ja verkkaisuus. Mutta kellepä tuollaisten asioiden kohdalla tulee ensimmäisenä mieleen että voisi olla kyse aivokasvaimesta ...

Neurokirurgin mukaan kyse on hyvin aggressiivisesta kasvaimesta joka on tosiaan otsalohkolla molemmin puolin levittäytyneenä ja paljon etäpesäkkeitä ympärillä joita ei siinä kuvassa edes näy joka meille näytettiin. Käytännössä siis koko pään leveydeltä pelkkää kasvainta ...

Toivoisin saavani vielä kommenteja muiltakin joilla ollut lähellä tähän sairastuneita. Ihan siitäkin että mitä on odotettavissa? Miten kasvain edetessään vaikuttaa toimintakykyyn ym. Miten olette pärjänneet sairauden kanssa kotioloissa vai onko sairaala jossain kohtaa parempi vaihtoehto?

Kun vein isäni ensimmäisen kerran sairaalaan niin aivopaine oli jo niin kova että pissatkin tuli housuun ja tosiaan puhuminen ei onnistunut juurikaan, jotain yksittäisiä sanoja vain. Lisäksi meinasi kaatuilla kävellessä. Onko nuo oireita jotka tulee kasvaimen edetessä? Ja onko vielä jotain muuta mitä tuo tullessaan?
Hope or not | 22.10.2014 klo 10:31:13