Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Lähipiirissä syöpäpotilas

Re: Isän tuore syöpädiagnoosi ja oma jaksaminen

Hei Ree!
Et ole jaksanut päivittää isäsi tilannetta ensimmäisen viestisi jälkeen, minkä ymmärrän hyvin. Mutta toivon, että jonakin päivänä jaksaisit ja kertoisit, missä vaiheessa tilanteenne on nyt.
Mieheni sai diagnosin luustoon ja imusolmukkeisiin levinneestä eturauhassyövästä reilu vuosi sitten, ja Docrates -lääkäriaseman hoitosuunnitelman mukaisesti toiminut julkinen hoitoketju on saanut hänet (kuten sanonta on) olosuhteisiin nähden hyvään kuntoon. Ainakin tähän asti, joskin juuri nyt elämme limbossa, kun emme tiedä mistä hänen uudelleen kohonnut PSA-arvonsa johtuu.
Kirjoituksestasi näkyy, kuinka erilaisilla tavoilla me reagoimme vakavaan sairauteen, eikä mikään niistä ole väärä. Toivottavasti saat apua, ja jos et saa lähipiiristäsi, niin etsiydy terapeutille, jonka kanssa kemiat sopivat yhteen. Silloin voit purkaa kaikki tuntosi ja vahvistua itse. Elämä kantaa, vaikka tuntuukin, että jää jalkojen alla on haurasta.
Kirjoita, jos vain jaksat! Sinua ajatellaan,
lupaa Merja
Merja60 | 11.1.2015 klo 17:21:11