Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Lähipiirissä syöpäpotilas

Miehelläni neuroendokriininen karsinooma nenässä ja pienet lapset

Hei, löysinpä minäkin tieni tänne. Meillä pysähty elämä melko tasan 3kk sitten kun mieheni toispuoleinen, melkein vuoden vaivannut nenäntukkosuus paljastuikin tuikiharvinaiseksi syöväksi. Koska kasvain oli melko iso sijaintiinsa nähden (perunan kokoinen) ja kasvanut lähelle silmää, tehtiin kiireinen leikkaus 3,5vk siitä kun tieto sairaudesta oli tullut. Jouduttiin poistamaan useita rakenteita oikealta nenäontelon läheltä ja menemään melkein selkäydintilaan saakka. Leikkaus onnistui ja kaikki näkyvä kasvainkudos saatiin poistettua.

KOska kyseessä on tosi agressiivinen syöpä joka oli jo raivannut tietä ympäröiviin rakenteisiin, on nyt menossa toinen kemoterapiasykli (3 päivää 3 viikon välein) ja sitten kesäkuussa alkaa 7 viikon sädehoidot luultavasti nekin sytostaatin kera..

Lähinnä syy tänne kirjoittamiseeni on se että kaipaisin vertaistukea. Meillä on pienet lapset, esikoinen on 3,5v ja toinen lapsi syntyi joulukuussa, eli on vasta 5kk. Koen olevani henkisen jaksamiseni olevan melko rajallisen tällä hetkellä ja kuitenkin lasten takia täytyy jaksaa... Olisko täällä ketään vastaavassa tilanteessa olevaa tai jotain vastaavaa läpikäynyttä? Lähetin kyselyä jo paikallisen syöpäyhdistyksenkin kautta ja odottelen tietoa.. Kiitos jo etukäteen kommenteista..
meema75 | 12.5.2013 klo 21:30:53