Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Elämää ylläpitävällä lääkityksellä elävät

Re: Nexavar

Hei,minulla oli suuri tarve auttaa Sinua Nexavar lääkkeen käytössä. Miehelläni on myös maksasyöpä ja 15.11.11 lääkäri sanoi että voi olla 1/2 vuotta elinaikaa jne kaikkea masentavaa. Tilanne on vakava ja ainut vaihtoehto on tämä lääke. Lääkitys aloitettiin 7.12.Lääkkeellä on paljon sivuvaikutuksia, kun yhdestä selviää niin toinen jo odottaa.
Miten niistä selviää? Jalat kannattaa rasvata aamulla ja illalla; sukat täytyy olla puuvillaa, valkoiset ja väljät. Rasvaus on parempi jos sen tekee toinen ja kaikista rasvoista paras on Tummeli, montaa erilaista on kokeiltu. Kasvoihin alkaa myös tulla punaista ihottumaa ja siihen parhaaksi olemme todenneet Bepanthen Anti-Exem creme, lisäksi huuliin Klover Vaseline. Hiusten pesuun hilseshamppoota. Näillä pääse hyvin alkuun ulkoisesti, mutta lääke aiheuttaa myös voimakasta ripulia ja siihen olemme käyttäneet Imodium-ripuli lääkettä ihan tolkuttoman paljon, mutta lääkäri sanoi sen olevan ok.
Kun 4 kk on nyt miltei kulunut tehtiin kuvaus ja näyttää että kasvi olisi kasvanut 1cm eli on nyt 4 cm. Varmaahan se ei ole kun sinne ei päästä todellakaan oikein kurkistamaan. Nexavar estaa kasvua, ei poista eikä pienennä. mutta on hyvinki mahdollista että sillä saadaan elinaikaa pidemmäksi. Jokainen päivä on lahja Luojalta ja niistä olemme kiitollisia. Toivon että viestini auttaa Sinua, itse olisin kaivannut edes näitä yksikertaisempia ohjeita mutta sitä oppii kaiken aikaa.
Hyvää Pääsiäisen aikaa Sinulle toivottelee Nenäpäivä
nenäpäivä | 4.4.2012 klo 22:05:26