Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Elämää ylläpitävällä lääkityksellä elävät

Re: Munuaiskarsinooman ennuste?

2vuotta on mennyt keuhkoihin levinneen munuaissyövän kanssa, n.1 kk sitten todettiin etäpesäke myös aivoissa.
Sitä on hoidettu sädehoidolla.
Pelottavaa kuinka nopeasti tavallisista yksinkertaisista asioista on tullut hyvin vaikeita, lähes mahdottomia.
Ajokortti otettiin pois välittömästi kasvaimen toteamisen jälkeen, syrjäkylillä kun asun, on se jo yksistään tuottanut suuria ongelmia.
Yksi hoitokerta vielä jäljellä, lääkärit eivät vastaa kysymykseen jääkö jo aiheutuneet vauriot pysyviksi vai onko tästä paluuta ihmiseksi.

Munuaissyövällä sen sijaan on hyvin huono, ennuste, parantumaton, tosin henkilökohtaista elinaikaennustetta en ole saanut, mutta syöpäklinikan tilastojen mukaan n. 2 vuotta diagnoosista, joten viimeisiä hetkiä kaiketi vietetään.

Nuo elämää ylläpitävät lääkkeet, sutent, votrient, nexavar aiheuttivat niin pahoja sivuoireita, että niitä en voi käyttää, afinitor ei ole ollut ihan yhtä paha, mutta sitäkin pitää tauottaa vähän väliä (nyt ollut pos käytöstä koko tämän aivojutun ajan.

Muutamankin kerran on tullut mieleen, miten tämän päättäisi, otanko kaikki ne myrkyt, mitä on jäänyt jäljelle, kerralla?
Ainoa asia mikä sen on tähän asti estänyt, on pelko, etten kuolekaan, vaan saan kaikki ne haitat 100 kertaisena.

Ei jaksaisi enää.
Ini | 1.12.2012 klo 22:20:53