Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Elämää ylläpitävällä lääkityksellä elävät

Re: Tarceva lääkitys

Kävin lääkärissä ja eipä ollut tarceva auttanut ollenkaan, vaikka lääkäri aikaisemmin lohdutteli että kun noin paljon iho reakoi niin se on yleensä merkki siitä että tarceva auttaa. Nyt odotan menoa sädehoitoon jota annetään keuhkoihin sekä lonkkaan. Keuhkoihin annettavan pitäisi aukaista jonkun verran keuhkoputkia, jotta hengitys olisi helpompaa. Minulla on etäispesäkkeitä luustossa. Kipua on melkoisesti toisessa jalassa, johon annetaan sädehoitoa että kipu hellittäsi jonkun verran. Nyt olen joutunut käyttämään voimakkaita kipulääkkeitä että pystyy liikkumaan ja nukkumaan.
Sädehoidon jälkeen ehkä sytostaattia, ei vielä varmaa. Pelottaa tulevaisuus että miten tässä mennään eteenpäin. Vuoden nyt on ollut tauti tiedossa ja olo on kyllä huonontunut.
Kyllä tässä kuitenkin pitää koittaa ajatella positiivisesti nauttia keväästä ja kesästä. Jaksamista ja voimia kaikille, koitetaan ajatella positiivisesti kaikesta huolimatta
Kertin
Kertin | 2.4.2014 klo 10:17:22