Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Elämää ylläpitävällä lääkityksellä elävät

Re: Luontaistuotteet- Hyödyt/haitat

Keskusteluissa ilmenee ettei luontaistuotteiden vaiutuksia ole tutkittu. Toisaalta ilmoitetaan ettei niillä ole parantavaa vaikutusta. Miten se tutkimatta tiedetään?

Sitten ilmoitetaan niiden voivan vaikuttaa haitallisesti - taasko tutkimatta tiedetään? Joskus näkee luontaistuotteiden voivan mahdollisesti olla avuksi.
Miksi saattohoitopotilas ei kokeilisi? Rahaa se kyllä maksaa.

Tuntemani henkilön syöpähoito lopetettiin tehottomana. Hän kävi antioksidanttiklinikalla tutkimuksissa ja sai mm. luontaistuotevalmisteita. Vointi ja jaksaminen koheni. Syövän etenemisestä ei tiedetä - hänethän kotiutettiin.

Syöpä-lehdessä 5/13 kerrotaan Sirpa Jalkasen syöpätutkimuksesta. Lisää resursseja Jalkaselle ja tietoja siitä missä mennään. Lehti voisi laajasti selostaa syövän ehkäisyä, josta tulisi nopeasti hyötyjä verrattuna parannuskeinojen tutkimukseen.
Risti ja riita | 9.12.2013 klo 14:22:45