Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Elämää ylläpitävällä lääkityksellä elävät

Re: VAROITUS

En usko, että luontaishoitojen käytössä olisi kysymys mitään "pimeästä maailmasta" tai "vallan antamisesta". Kukin valitsee itse hoitomuotonsa, se kullekin suotakoot.

Vastustus luontaishoitoihin koululääketieteen puolesta on yksinkertaisesti voimakasta siitä syystä, että lääkärikoulutukseen ei yksinkertaisesti kuulu minkäänlaista opetusta luontaishoidoista -toisin kuin monissa Keski-Euroopan maissa, jossa ei sitten tälläista lynkkaussysteemiä harrastetakaan. Uskallan väittää, kaikella kunnioituksella, että suurimpien äänien kailottajilla ei ole harmaankalpeaa aavistustakaan, mitä luontaishoidot ovat, mitkä ovat niiden vasta-aiheet ja miten niitä käytetään. Ja millainen koulutus luontaishoitajalla tulee olla. Hyvin usein törmää myös ajatusmalliin, että luontaishoitaja tekisi lääketieteen vastaista työtä. Suurta tietämättömyyttä tämäkin.

Tämä lausahdus ei ehkä kuulu tämän keskustelun alle, mutta sanottakoot nyt sekin, että minäkin olen raamattuni lukenut, enkä löydä sieltä mitään vastaiskuja luontaishoitoja kohtaan. Raamattu opettaa kuinka luonto on viisaampi kuin ihminen. Ja Jeesuksen synnyinlahjaan kun mennään niin...

Ei ketään pidä pelotella, vaan tukea hakemaan apua silloin kun avuntarve on. Syöpätilanteessa apua haetaan usein ensisijaisesti terveydenhuollosta.
Sitruunamelissa | 22.9.2009 klo 22:01:04