Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Elämä syövän jälkeen

Re: Hoidot ohi ja mieli sekaisin 83

Masennus on lähes kaikilla rintasyöpäpotilailla rankkojen hoitojen jälkeen. Osa masentuu siten, että tarvitsevat terapiaa ja lääkkeitä ja osa pääsee hiukka vähemmällä. Oletko ajatellut kelan kuntoutusta tai rintasyöpäpotilaille tarkoitettua sopeutusvalmennusta. Rintasyöpäyhdistyksen ajankohtaista sivulla on ainakin linkki näihin. Lisäksi Aviren sivuilta saat lisätietoa rintasyöpäpotilaiden kuntoutuksesta. Näihin saat siis Kelan tukea ja kurssin kustannukset menee kelalle. Näistä voisi olla alkuun apua ja saisit samalla samassa elämäntilanteessa olevia ystäviä. Monesti auttaa sekin, että tietää oireiden olevan normaaleja.

Sinä olet sairastunut vielä kovin nuorena, joten yritä antaa itsellesi aikaa. Vaikka hoidot ja syöpä on poissa niin kehosi ja mielesi kuntoutumiseen tarvitaan aikaa ja paljon työtäsi. Päivä kerrallaan.

Voimia!
kesätuulahdus | 3.4.2012 klo 13:32:12