Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Elämä syövän jälkeen

Nyt kiukuttaa!!! (Tram-leikkaus.. )

Minusta tehtiin lähete plastiikkakirurgille helmikuussa 2010 ja jo maaliskuussa tuli kirje, että tapaan kirurgin syyskuussa 2010, mutten ole missään kiireisimmässä jonossa.

Kutsua ei ole vielä tullut, soitin eilen kirurgiselle osastolle, niin siellä sanottiin, että ehei, ei vielä mitään leikkauksia, kun ekasta leikkauksesta ei ole vielä kulunut kahta vuotta :/
Lähettävä onkologi minulta jo kyseli, että eikö vielä ole kutsua tullut.. Olisin halunnut päästä edes juttelemaan kirurgin kanssa asiasta, mutta kuulema ei ole mitään toivoa päästä juttelemaankaan.
GRRRR!

Ja mä kun olin jo ehtinyt toivoa, että josko vaikka saisin ensi kesään mennessä uuden rinnan.. mutta tuskin, kun leikkauksesta on vasta se reilu 1.5 v tällä hetkellä. Simpuran sampura!!

Tästä tulikin mieleen vielä, että onko kellään rintasyövän sairastaneella kokemusta / tietoa rasvansiirroista rinnan korjauksessa?
Cherry | 26.8.2010 klo 18:49:14