Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Elämä syövän jälkeen

Antakaa enkelien parantaa

URIEL PARANTAA

Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman

** Ylläpito poistanut linkin**

Uutiskirjeestä 12.10.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Eläkää arvokasta elämää

Olette rajattomien siunausten, rauhan ja ilon sekä suuren yltäkylläisyyden arvoisia. Nämä ovat syntymäoikeuksianne Luojan lapsina, jumalaisen valon kipinöinä ja kolmannen ulottuvuuden tilanhoitajina ja opettajina. Kyllä, olette kolmannen ulottuvuuden opettajia, jotka on lähetetty tänne harjoittelemaan, opettamaan ja toteuttamaan ylösnousemus viedäksenne kolmannen ulottuvuuden ja ihmiskunnan korkeammille olemistasoille. Aikanne täällä ei ole rangaistus, ajan hukkaa tai takaisku - se on huolellisesti suunniteltu tietoisuusmatka. Olette mestariopettajia ja johtajia, joille on uskottu pyhä tehtävä. Olette elämänne arvoisia, mutta onko elämä teidän arvoistanne?

Kaikki kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa alkaa teistä. Kaikki maatason luominen on teidän. Tämä mahdollisuus on lupaus ja lopputulos on teidän vastuullanne. Pyydätte Jumalaa pelastamaan teidät omasta luomuksestanne, käsittämättä että kaiken muuntamisvoima on jo teidän. Enkelinne ja oppaanne ovat auttajianne eikä pelastuksenne tule kuolemisessa maatasolta vaan sen transformaatiossa. Tämä on lahjanne maailmankaikkeudelle, tehtävänne suuremmassa universaalissa kierrossa, mitä maallinen mielenne ei pysty ymmärtämään. Elättekö sellaista elämää, mikä on teidän ja sen arvoista, kuka olette?

Kolmannen ulottuvuuden tiheys ja pelko ovat houkuttelevia ja pakottavia. Olette alentaneet omaa värähtelyänne työskennelläksenne tässä energiassa ja sitten eksytte tähän tiheyteen, kun ette ole valmistautuneita sen manipulointiin. Vaikka teidät vedettäisiinkin voimattomuuden ja pelon harhaan, voitte muistaa, että se on vain harhaa ja että 3D-energia voi ottaa minkä tahansa valitsemanne muodon. Jos elämänne ei heijasta mestaruuttanne ja voimaanne, se ei ole teidän arvoistanne. Elättekö pelossa, epätoivossa ja toivottomuudessa? Vai ilossa ja yltäkylläisyydessä, mikä on luontainen olotilanne ja arvoistanne?

Tiheyden muuntaa ehdoton rakkautenne ja valonne. Arvoisenne elämän luotte korkeimmassa värähtelyssänne. Kolmannen ulottuvuuden tiheys on aina pakottavaa ja haastavaa, mutta se on muovattavinta energiaa maailmankaikkeudessa ja kun käytätte omaa energiaanne, sen kanssa on helpointa työskennellä. Teidän ei enää tarvitse olla maailman energiassa saadaksenne aikaan transformaation. Valmius olla täällä on lahjanne Luojalle, uhrauksenne ihmiskunnan puolesta - ja itsenne, energianne ja tehtävänne arvoisen elämän luominen on korkeinta, maailmaan tuomanne valon ilmaisemista.

Tunnetaakka ja tyhjyys

Maailmankaikkeuden energia koostuu tyhjyydestä - ei siinä mielessä, että olemme aivan yksin eikä tuolla jossain ei ole mitään, vaan siinä mielessä, että puhdas potentiaali odottaa muodon ottamista. Käytössämme olevan voima ylittää ymmärryksemme, koska meillä on rajaton voima ilmentää kaikkea, mitä haluamme, mistä tahansa elämämme osasta. Ja yleensä valitsemme osan, joka on meille selvin - tunnetaakkamme.

Miksi loisimme taakastamme, haastavimmasta osastamme jonkin sellaisen sijasta, mikä on ihanampaa, täyttymystä antavaa ja elämää vahvistavaa? Koska ego uskoo, että keskittymällä niille alueille, jotka saavat meidät tuntemaan voimattomuutta, tunnemme itsemme voimakkaammaksi. Niinpä keskitymme sinne, missä on tuskaa, turhautumista, pettymystä, pettämistä, vihaa tai pelkoa. Nämä ovat elämämme "narisevia rattaita" ja ne saavat eniten huomiotamme, koska uskomme, että tarttumalla niihin ne menevät pois ja muu elämämme asettuu kohdalleen.

Koska energia seuraa aikomusta, niin antamalla paljon huomiota tunnetaakalle, luomme vain lisää samankaltaista energiaa. Sen sijaan että tuntisimme enemmän voimaa, olemme voimattomia, koska nyt meillä on lisää pelkoa käsiteltävänä. Ja sitten ajattelemme, että maailmankaikkeus on meitä vastaan ja tyhjyyden voima luo vain lisää ongelmia. Mutta maailmankaikkeudelle voima on vain voimaa eikä se koskaan tuomitse meitä. Kaiken lähettämämme energian perusteella toimitaan, ei pysähdytä arvioimaan, luommeko sitä, mitä haluamme.

Voimme käyttää tyhjyyden voimaa korkeimman potentiaalimme hyväksi olemalla kiinnittymättä, poistamalla tunnetaakkaamme luomisprosessista. Onko tunnetaakkamme tällä hetkellä ajankohtainen? Se on menneisyydestä, joten sen voima on menneisyydessä. Koska olemme voimakkaimpia läsnä olevassa hetkessä, kanssaluomiskykyjämme käytetään parhaiten tällä hetkellä, tämän hetken energialla.

Ole tällä viikolla tietoinen siitä tunnetaakasta, jolle annat huomioita, ja yritä välttää luomasta siitä käsin. Siirrä ajattelusi nykyhetkeen, koska tässä on suurin potentiaalisi. Käytä kanssaluomisvoimaasi luomaan parasta, ihaninta, iloisinta ja yltäkylläisintä mahdollista todellisuutta.

Tee itsesi uudelleen

Mitä jos pystyisit tekemään itsesi uudelleen, luomaan uuden "sinän, joka olisi vapaa kaikesta tuskasta, kaikista virheistä, huonoista valinnoista ja rajoituksista, joiden olet uskonut luoneen sen ihmisen, joka olet tällä hetkellä (ja josta et ehkä pidä kovin paljon). Mitä jos sinun olisi mahdollista päästää siitä kaikesta irti, teeskennellä, ettei sitä ole tapahtunut, ja sen sijaan luoda elämä, jonka olisit toivonut valinneesi? On mahdollista tehdä itsensä uudelleen eikä siihen vaadita Hollywoodin meikkitaiteilijoita. Voit luoda uuden "sinän" vain haluamalla sitä, mutta on kaksi ehtoa: sinun on mentävä pois tieltä ja valittava, mitä haluat olla.

Joka yö nukkuessamme keho käy läpi upean uudistumisprosessin. Tämä prosessi on tärkeä elämälle ja se tehdään, silloin kun tietoinen mielemme on poissa "päältä", koska se menisi tielle. Niinpä meidät nukutetaan, jotta kehomme voi tehdä puhdistumistyönsä ja luoda uutta "minää" parhaimmalla ja tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Ja tässä on itsensä uudelleentekemisen salaisuus - heräämme joka aamu uuden kehon, uusien solujen ja uuden elämänmahdollisuuden kanssa.

Meillä on kaksi tapaa tarkastella itseämme - sopeutumattomina ja epäonnistuneina tai voimakkaina olentoina, jotka voidaan tehdä uudelleen koska tahansa. Mutta rajattomuuden käsite on vain liikaa meille. Niinpä luomme rajoja rajattomalle voimallemme muistuttamalla itseämme virheistä, huonoista valinnoista, peloista ja rajoituksista. Tämä on tyydyttänyt egon rajojen tarvetta ja meistä tuntuu paremmalle olla kunnioittamatta rajatonta luontoamme. Mutta haluamme pystyä tekemään itsemme uudelleen, muuttaa elämäämme, tehdä erilaisia valintoja ja tulla eri ihmiseksi. Se on mahdollista, kun lakkamme toivomasta, yrittämästä ja tuomitsemasta itseämme uuteen todellisuuteen.

Jos lopettaisimme tuomitsemisen, näkisimme, miten elämä on vain sarja valintoja, jotka eivät ole muuta kuin tapahtumia elämämme matkalla. Niillä on vain itse antamamme merkitys ja sen mitä yksi ihminen kuvaisi kamalaksi, toinen näkisi ihmeenä. Nämä tapahtumat heijastavat egomme tarvetta tuntea voimaa ja sielun toivetta parantua. Näin jokainen "huono" valinta on vain valinta.

Tehdäksesi itsesi uudelleen, puhdista muistisi päivittäin, jolloin siivoat kaikki arvostelut itsestäsi ja elämästäsi ja korvaat jokaisen rajoittavan ajatuksen positiivisella. Kun muutat painopistettäsi, muutat elämäsi energiaa ja ennen pitkää olet se ihminen, joka haluat olla.

Uusia käsityksiä voimasta/vallasta

Kaikilla aikuisilla ja nuoremmilla indigoilla ja kristalleilla on vähän kunnioitusta niitä kohtaan, jotka väärinkäyttävät voimaa/valtaa. Itse asiassa he vastustavat niin paljon voiman väärinkäyttöä, että ovat haluttomia käyttämään omaa voimaansa. He eivät halua käyttää väärin omaa auktoriteettiaan tai voimaansa pakottamalla muita tekemään tahtonsa mukaisesti tai painostamalla ja manipuloimalla jotakuta millään tavalla. Menneen elämän muistojen ja nykyelämän voiman väärinkäyttökokemusten välissä he ovat usein hämmentyneitä ja heitä käytetään hyväksi tai epäilys tai pelko halvaannuttaa heidät, koska he eivät tiedä, miten käyttää omaa voimaansa.

Nämä sukupolvet huomaavat, että heitä käyttävät usein hyväksi ne, joihin he luottavat, ja heidän voimaansa käytetään heitä itseään vastaan. He uskovat, että toiset tekevät sen, mitä sanovat, ja tarkoittavat parasta sydämessään. Miksi heidän ei pitäisi uskoa? Mutta sitten kun heitä manipuloidaan ja heidän voimaansa käytetään väärin, he luottavat vähemmän ja vetäytyvät itseensä pettyneenä taas kerran maailmaan. Indigon tai kristallin on vaikeaa sanoa "ei" jollekin tuntematta syyllisyyttä tai vastuuta, erityisesti jos he uskovat, että tuo ihminen on tarvitseva.

Jos olette koskaan katselleet indigojen ja kristallien kanssakäymistä keskenään, voiman jakaminen ja kunnioitus on ilmeistä. Heille on ok olla toisensa kanssa. Muiden ihmisten lähellä ollessaan he joutuvat jumiin. Käyttääkseen voimaansa maailmassa, minkä he uskovat yrittävän tehdä kaikista voimattomia, heidän on opittava olemaan omassa keskuksessaan, keskittymään ja maadoittumaan. Heidän on opittava olemaan vetäytymättä tai juoksematta karkuun ensimmäisestä ristiriidan merkistä ja opittava puolustamaan itseään. Sitä he eivät lainkaan ymmärrä, että maailma voi sanoa "ei" jostain muusta syystä, kuin että se on vastaus.

Uusi tapa tarkastella ja käyttää voimaa on osa toimintatapamuutosta. Tämä poistaa manipuloivan ja pakottavan voimankäytön ja korvaa sen tasapainoisella, kunnioittavalla ja myötätuntoisella tavalla. Tämän muutoksen keihäänkärkenä on se, mitä indigot ja kristallit ovat täällä tekemässä, ja heidän on oltava maailmassa tekemässä sitä. Indigoilla on valtava henkilökohtainen voima (paljon siitä on piilossa, kunnes he tuntevat ajan olevan oikea sen paljastamiseen) ja kanavoituna oikeaan suuntaan se sallii heidän olla suuria visionäärejä ja johtajia. Mutta heidän on päästävä yli voima/valtakamppailuistaan ja opittava luottamaan omaan voimaansa, jotta he voivat käyttää sitä maailmassa, joka voi sanoa "ei", silloin kun se oikeastaan tarkoittaa: "vakuuta minut siitä, että olet oikeassa."
Tarutar | 15.10.2009 klo 02:50:15