Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Elämä syövän jälkeen

Re: Antakaa enkelien parantaa

Aih ja voih!

Tämä viestiketju kuuluisi paremmin tuonne elämänkatsomus-osioon, joten voisiko ylläpito tehdä asialle jotakin, ennenkuin ärsytyskynnys täyttyy?

Moni käy raskaat syöpähoidot lävitse ilman tuon taivaallista autuutta, joten voimaannuttamisen sijasta tämänsisältöiset viestit luovat lamaantumisen tunnetta.

Samanlainen olo tuli, kun hoitaja kävi yöllä teho-osastolla sängyn vieressä höpöttämässä että "kohta saat hoitoa". NO, eipä mennyt aikaakaan, kun sama hoitaja tuli takaisin sanomaan: "Voi, mitäs me nyt sulle annetaan, kun lääkekaapin avainta ei ollutkaan..."

Kai ne sitten olivat ne enkelit, kun kävivät parantamassa minutkin, vai olisiko silläkin ollut osuutensa asiaan, että viikonloppu päättyi ja ylihoitajat ja lääkärit palasivat hommiin? Elämä on joskus taruakin ihmeellisempää...

Voikaa hyvin ja eläkää rauhassa, rakkaat ihmiset!

T. Karhutar
Karhutar | 8.2.2010 klo 15:29:43