Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Elämä syövän jälkeen

Neuropatiasta eroon!

Sytostaattihoidot jättivät jälkeensä neuropatian. Kipuja ei ole, mutta tunto ja tasapaino hukassa käsistä ja jaloista varsinkin.

Ennen olen harrastanut paljon liikuntaa eri muodoissa. Nyt se on hankalaa neuropatian takia, yritän silti että pääsisin taas kuntoon taudin jäljiltä.

Lääkärin mukaan aika auttaa, neuropatia saattaa helpottaa jonkin verran kuukausien kuluessa. Pari kuukautta on kohta mennyt ja oireet tuntuvat nyt eniten.

Tämä ei ole paha vaiva eikä ilmeisesti kaipaa lääkärin apua enkä tosiaan toivo turhia lääkkeitäkään. Silti haluaisin päästä kömpelyydestä mahdollisimman nopeasti eroon ja olisin kiinnostunut muutenkin kuulemaan muiden kokemuksia sytostaattien tuomasta neuropatiasta ja siitä palautumisesta. Lääkäri sanoi, ettei kotikonsteja ole. Mutta eikö ole mitään konsteja, jos palautuminen on hidasta eikä vaiva menisikään kokonaan ohi? Ottaisin mielelläni vastaan vinkkejä, kokemuksia ja mitä vaan. Keskusteltaisaiinko tästä nyt vähän? Kiitos etukäteenkin!kattis | 18.8.2012 klo 00:11:09